Гилундар - ет қосылған лорд тұшпаралары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кіші Ресейдің, Поляк-Литва Достастығының шаруа отбасыларында гилундар ет жегіш ретінде дайындалды. Қайнату керек 1 фунт сиыр еті, 1 фунт бұзау еті, 1 бұзау бауыры және 1 жеңіл бұзау, 1/2 фунт пісірілген бекон, ұсақталған. Етті майға қуырылған 1 пиязбен, бұрыш пен тұзбен араластырыңыз. Тұшпара сияқты қамыр жасаңыз), оларды тартылған етпен толтырыңыз, пісіріңіз. Аударыңыз, май құйыңыз және нан үгіндісіне себіңіз, қызмет етіңіз.