Веналық шұжықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бірінші әдіс 1 фунт майсыз шошқа еті мен 1/2 фунт бұзау етін жақсылап турап, тұздап, ұсақталған бұрыш, аздап қалампыр, мускат жаңғағы, 1/2 дестесін қосыңыз. ұсақталған ақ крекер, 1 фунт пісірілген туралған бекон және майға қуырылған 3 туралған пияз. Жіңішке шошқа ішектерін толтырыңыз. Тұтынған кезде оларды қайнаған суға 1/2 сағатқа қояды. Екінші әдіс алдыңғы әдіс сияқты жасалады, бірақ бекон мен пияз шикі күйінде салынады. Қайнатады және ыстайды. Қолданар алдында қайнаған суға салады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Веналық шұжықтар пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
