Веналық шұжықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бірінші әдіс 1 фунт майсыз шошқа еті мен 1/2 фунт бұзау етін жақсылап турап, тұздап, ұсақталған бұрыш, аздап қалампыр, мускат жаңғағы, 1/2 дестесін қосыңыз. ұсақталған ақ крекер, 1 фунт пісірілген туралған бекон және майға қуырылған 3 туралған пияз. Жіңішке шошқа ішектерін толтырыңыз. Тұтынған кезде оларды қайнаған суға 1/2 сағатқа қояды. Екінші әдіс алдыңғы әдіс сияқты жасалады, бірақ бекон мен пияз шикі күйінде салынады. Қайнатады және ыстайды. Қолданар алдында қайнаған суға салады.