Сельц
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті шошқаның бір басынан, бұзаудың бір басынан құлағымен бірге алып, ұсақтап турамайды да, 1 шикі сиыр тілін, жақсылап аршылған, сондай-ақ ұсақталған, ұсақталған және бұршақ бұрышын, тұз, ұсақ даршын, қалампыр, мускат жаңғағын, 1/2 қосады. фунт аршылған туралған пісте, 3 фунт туралған бекон, сиырдың асқазаны немесе көпіршігі толтырылып, жоғары температурада бірнеше сағат қайнатылады. Дайын болған кезде, олар әлі де ыстықты тақтаймен жауып, қысым жасайды, сонда ол салқындаған кезде дөңгелек, жалпақ түрге ие болады. Тілдің орнына жаңа піскен шошқа етін немесе бұқаның аяғынан ет алуға болады.