Гамбург стиліндегі жүгері сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 фунт ет үшін 16 золь алынады. нитраттар, 10 золь. қант, 3 фунт тұз, 1/4 фунт ұсақталған мускат жаңғағы, 1/4 фунт лавр жапырағы және 16 ас қасық. ағылшын бұрышына. Бұрыштан басқасының бәрі араластырылады және бөшкеге салынған етті сүртеді, онда бос орын қалдырмайды және бұрышқа себіледі. Қаласаңыз, қалампыр мен бақша розмаринінің шөптерін қосуға болады. Бөшке күн сайын жоғарыдан төмен қарай бұрылып, 4 апта бойы салқын жерге қойылады. Дәмділікті арттыру үшін ұнтақталған даршынға 1 золь қосуға болады. және 1/2 золь. мускат жаңғағы.