Ағылшын тілінде шошқа етінің аяқтарын тұздау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бірінші әдіс Еттің үстіне су құйылады, қан ағып кетеді, сүртіледі және 2 1/2 гарнирлі тұз, 5 құйылады. фунт қант, 5 фунт ақжелкен және 1/4 фунт селитра. 3 Күн жатуға рұқсат етіледі, тұзды ерітінді 5 дамаск сумен араластырылады және жұмыртқа жабысатындай мөлшерде тұз қосылады, эстрагон қайнатылады, көбік жойылады және ет оған 2 апта бойы салынады. Екінші әдіс 2 фунт ветчина үшін 10 фунт тұз, 5 фунт қант, 1/4 фунт нитрат, 1/4 фунт бұрыш, 12 ас қасық алыңыз. арша жидектері және 6 зұлымдық. қалампыр, осы ветчинаға себілген және 7 күннен кейін 1 шелек сумен сұйылтылған 2 1/2 фунт сірне қосылады, ветчина 25 - 26 фунтта 1 ай жатуға рұқсат етіледі., егер ветчина салмағы көп болса, онда 1 1/2 ай жатуға рұқсат етіледі, содан кейін шығарылады және ысталады.