Кәдімгі жүгері сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жүгері сиыр етінің бұл тұздылығы парфюмерияда немесе қарапайым түрде болады. Парфюмерия құрғақ арша жидектерінен, бұрыштан, лавр жапырағынан және кориандрден жасалады, оған 1 фунт сиыр етіне 2 кесе ұсақ қант, 2 фунт тұз және 10 ас қасық қосылады. нитраттар. Одан да жақсырақ, тұз бен селитраны араластырып, онымен етті сүртіңіз. Оларды ваннаға салып, қант қосылған парфюмерияға себеді. Су қосылмайды, оның орнына майдалап туралған қызылша салынады, бұл жүгері сиыр етіне өте жағымды дәм береді. Ванна суықта ұсталады және бір аптадан кейін жүгері сиыр еті дайын болады. Жүгері сиыр етінің бұл түрін ұзақ уақыт бойы жасауға болмайды, өйткені ол қаттырақ дайындалады. Сондықтан үйдегі жүгері сиыр еті жылына бір рет дайындалатын дүкеннен сатып алынғаннан гөрі әрқашан жақсы.