Кентуккидегі Бурго
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 фунт сиыр еті 1/2 фунт қой еті 1 орташа тауық еті 1 ас қасық тұз 1 шай қасық жаңа ұнтақталған қара бұрыш 1 ұсақ, ұсақ туралған қызыл бұрыш түйіршіктері 2 кесе аршылған, туралған картоп 2 кесе туралған пияз 2 кесе жаңа бұршақ 3 туралған сәбіз 2 тұқымдық және туралған тәтті жасыл бұрыш 3 кесе масақтан алынған жүгері 2 кесе туралған окра жемісі (окра (бамбия) - Malvaceae тұқымдасына жататын өсімдік) 12 аршылған және туралған қызанақ 1 түйір сарымсақ 1 кесе майдалап туралған жаңа ақжелкен Сиыр, қой және тауық етін табаға салыңыз үлкен сорпа ыдысын сумен жауып, тұз, қара және қызыл бұрыш қосып, қақпағын жауып, отқа 2 сағатқа қойыңыз. Өртті азайтып, картоп пен пиязды, бұршақты, сәбізді, жасыл бұрышты және жүгеріні кастрюльге 10 минуттық аралықпен салыңыз. Кәстрөлдің мазмұны өте қалың болғанша баяу отта тағы екі сағат ұстауды жалғастырыңыз. күйіп қалмас үшін мезгіл-мезгіл араластырыңыз. Қажет болса, аздап су құйыңыз, бірақ мұны жасамағаныңыз жөн. Қызанақ, окра, сарымсақ қосып, баяу отта тағы бір сағат ұстаңыз. Оттан алыңыз және ақжелкенді салыңыз. Алынған қою сорпаны салқындаған кезде тоңазытқышқа салыңыз. Сорпа қайта қыздырылғаннан кейін дәмді болады.