Кәстрөлдегі бұзау құстары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Пешті 350 градусқа дейін қыздырыңыз. Сары майды кәстрөлде орташа отта ерітіңіз. Орамдарды (құстарды) барлық жағынан қызарғанша аздап қуырыңыз. Шығарып, майға пияз мен саңырауқұлақтарды салып, аздап қызартыңыз. Қажет болса, көбірек сары май қосыңыз. Шарап құйыңыз, қызанақ пен насыбайгүлді салыңыз, араластырыңыз және баяу отта 10 минут қайнатыңыз. Құстарды қайтадан кастрюльге салыңыз, үстіне тұздық құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және 45 минут пісіруге қойыңыз. Шығарыңыз, қыздырылған табаққа салыңыз және табадан тұздықты құйыңыз. 8 жұқа тілім бұзау еті (өлшемі 3х5 дюйм) 1 кесе майдалап туралған пісірілген тауық еті 1 ас қасық майдалап туралған жасыл пияз 1/2 кесе нан үгіндісі 1/4 кесе жаңа үгітілген "Пармезан" ірімшігі 1 шай қасық жаңа рейхан (немесе 1/4 шай қасық кептірілген жапырақтар) 2 немесе 3 үлкен жұмыртқа 1 шай қасық тұз 1/2 шай қасық жаңа ұнтақталған қара бұрыш 6 немесе одан да көп ас қасық сары май 18 саңырауқұлақ 1/4 кесе майдалап туралған пияз 1 1/4 кесе құрғақ ақ шарап 1 кесе майдалап туралған туралған қызанақ 4 жапырақ жаңа насыбайгүл (немесе 1/2 шай қасық кептірілген жапырақтар) Бұзау етінің кесектерін балауыз қағаз парақтарының арасына қойып, оларды ас үй балғасымен тегістеңіз. Тауық етін, тұзды және бұрышты араластыру арқылы салманы дайындаңыз. Әрбір бұзау етінің тіліміне салманың біразын салыңыз. Әрбір орамды жіппен орап, бекітіңіз.