Итальяндық салями шұжығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 10 фунт майсыз сиыр еті, майсыз жотадан 5 фунт шошқа еті және шошқа майы қосылған 4 фунт шошқа еті машинада мүмкіндігінше ұсақталады, содан кейін 16 бөлік тұз, 4 лот ұсақталған ақ бұрыш, 1 лот селитра және 1 стек қосылады. . ақ рениш шарабы немесе одан да жақсысы - жақсы ром, онда 10 бас сарымсақ бір күн бойы суланған. Ішектерді мықтап толтырып, жіппен байлап, ауада 4 апта іліп қояды, содан кейін 10 - 15 күн ыстайды. Бұл шұжық неғұрлым ұзақ ілінсе, соғұрлым жақсы.