Майсыз шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұрынғыдай дайындалады, бірақ ет пен шошқа етінің орнына сүйексіз жаңа піскен балық алынады. Поляк шұжықтары, шұжықтар 1 фунт жаңа шошқа еті мен 1 фунт беконды ұсақтап турап, 1/2 фунт туралған пиязбен араластырады (Кім жақсы көреді, сарымсақты салады), аздап ұсақталған қалампыр, бұрыш, мускат жаңғағы, тұз қосады, ішекті толтырады. қалыңдығы 2 саусақ, бір -бірінен 1 1/2 ұшына байлап, суға немесе сорпаға қайнатады, сосын ыстайды.