Вена шұжығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 фунт сиыр еті мен 3 фунт шошқа етін ұсақтап турап, тамырларын тастап, 24 сағат бойы елекке қойыңыз, 3 фунт үстіңгі шошқа майын кесектерге бөліп, 4 лот тұзбен тұздап, бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Барлығын араластырғаннан кейін 10 лот тұз, 3 лот кардамон және 4 лот қарапайым бұрыш қосып, ішекті мықтап толтырып, барлық жағынан қалың инемен немесе шанышқымен тесіп, 3 күн бойы желге іліп қойыңыз, содан кейін 1 - 2 апта бойы бұтақтармен ыстаңыз. кориандр мен арша. Бұл шұжықтарды шатырға іліп қойғаннан кейін, оларды мезгіл-мезгіл щеткамен тазалап, Прованс майымен және спиртпен жағу керек. Еврей шұжықтары кәдімгі шұжықтар сияқты жасалады, бірақ шошқа етінің орнына жақсы сиыр еті мен сүйексіз балық алынады.