Вена шұжығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 фунт сиыр еті мен 3 фунт шошқа етін ұсақтап турап, тамырларын тастап, 24 сағат бойы елекке қойыңыз, 3 фунт үстіңгі шошқа майын кесектерге бөліп, 4 лот тұзбен тұздап, бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Барлығын араластырғаннан кейін 10 лот тұз, 3 лот кардамон және 4 лот қарапайым бұрыш қосып, ішекті мықтап толтырып, барлық жағынан қалың инемен немесе шанышқымен тесіп, 3 күн бойы желге іліп қойыңыз, содан кейін 1 - 2 апта бойы бұтақтармен ыстаңыз. кориандр мен арша. Бұл шұжықтарды шатырға іліп қойғаннан кейін, оларды мезгіл-мезгіл щеткамен тазалап, Прованс майымен және спиртпен жағу керек. Еврей шұжықтары кәдімгі шұжықтар сияқты жасалады, бірақ шошқа етінің орнына жақсы сиыр еті мен сүйексіз балық алынады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Вена шұжығы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz