Итальян тілінде ысталған шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 23 фунт (9,2 кг) шошқа еті мен 4 фунт (1,6 кг) сиыр еті ұсақталады. Фаршты електе 24 сағат құрғатыңыз. Беконды кесектерге (4-5 мм) кесіңіз, 12 лот құрғақ тұзбен тұздап, бір тәулікке қалдырыңыз. Кептірілген етті 2 лот (25,6 г) қызыл бұрыш қосылған 400 г тұзбен тұздап, 12,8 г - қара бұрыш, 25,6 г - даршын, 12,8 г қосыңыз. нитрат, 1 үгітілген мускат жаңғағы, 8-10 тамшы сарымсақ шырыны. Тұздалған шошқа етінің ішектерін тартылған етпен толтырып, шарапқа (спиртке) 2-3 сағат салып, инемен шаншып, таңып, салқын жерге іліп қойыңыз. 1-2 апта бойы арша, кориандр, шырша бұтақтарымен ыстаңыз. Шатырға іліп қойыңыз, өсімдік майымен және шараппен (арақпен) майлаңыз.