Тұздалған ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Төс еті, иық пышақтары, сирлоин 1/2 фунт (200 г), бекон (шошқа майы) - 1/4 фунт (100 г) бөліктерге кесіледі. Бөшкелерде тұздалған. 40 кг шошқа еті үшін 2 кг тұз, 64 г нитрат, 128 г түйіршіктелген қант (128 г), 25,6 г боракс (Бор қышқылы), 5 жапырақ алыңыз. лавр жапырағы, 44,8 г қалампыр, 64 г қара бұрыш, 128 г кориандр, майоран, сарымсақ немесе пияз. мяса қанды алып тастаңыз, оны қоңырмен тұзбен, ұсақталған құрғақ дәмдеуіштермен ас тұзымен сүртіңіз. Әдеттегідей тұздалады, түбіне және әр қабатына тұз бен дәмдеуіштер себіледі.