Тұздалған ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Төс еті, иық пышақтары, сирлоин 1/2 фунт (200 г), бекон (шошқа майы) - 1/4 фунт (100 г) бөліктерге кесіледі. Бөшкелерде тұздалған. 40 кг шошқа еті үшін 2 кг тұз, 64 г нитрат, 128 г түйіршіктелген қант (128 г), 25,6 г боракс (Бор қышқылы), 5 жапырақ алыңыз. лавр жапырағы, 44,8 г қалампыр, 64 г қара бұрыш, 128 г кориандр, майоран, сарымсақ немесе пияз. мяса қанды алып тастаңыз, оны қоңырмен тұзбен, ұсақталған құрғақ дәмдеуіштермен ас тұзымен сүртіңіз. Әдеттегідей тұздалады, түбіне және әр қабатына тұз бен дәмдеуіштер себіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздалған ветчина пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz