Тұздалған, вестфаль стилінде ысталған ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3,6 кг тұзға 64 г нитрат пен 400 г түйіршіктелген қант салынады. Ветчинаны тұздағаннан кейін оны бидай кебегімен құрғатып сүртеді және шатырда 2-3 күн кептіреді, содан кейін 2-3 апта бойы үйдегі түтін үйінде шайырлы шикізатпен күніне 2-3 сағат үзіліспен ыстайды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздалған, вестфаль стилінде ысталған ветчина пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

