"Наполеон" торты 6
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы қамыр 1: 300 г ұн, 400 г сары май. Қамыр 2: 300 г ұн, 1/2-3/4 ас қасық. Су, тұз - лимон шырыны, сірке суы. Екі сынақты да суықта 30 минут ұстаңыз. Содан кейін екінші қамырды 0,5 см-ге дейін жайыңыз. Қалыңдығы, ал біріншісі сәл жұқа. Қабат- конвертте 3-4 рет тұрып, суыққа шығарыңыз. Және де 3 рет. 2 бөлікке бөліңіз, пеш. Крем: 1 ас қасық. Қантты 1 жұмыртқамен ұнтақтаңыз, 0,5 ас қасық қосыңыз. Сүтті қайнатыңыз және салқындатыңыз.