Өзбек тіліндегі кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3-5 данаға беріледі. бір порцияға. Гарнир - туралған пияз және жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы 4 порцияға арналған. Қой еті - 280 г. қой еті - 25 г. пияз - 100 г. ақжелкен - 40 г. бидай ұны - 15 г. Маринад: анис - 2 г. пияз - 40 г. қызыл бұрыш - 2 г. 3% сірке суы - 20 г. Қозы ұсақ кесектерге кесіліп, туралған пиязбен бірге тұздықпен құйылады, араластырылады және 3-4 сағатқа қалдырылады. Содан кейін ет шашлыкқа байланады, оның соңына шошқа майының бір бөлігі салынады, ұнға жіберіледі және ыстық көмірдің үстіне қуырылады.