Говурлан ет (Қызанақпен қуырылған қой еті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қойды 20-30 г бөліктерге бөліп, 1 кг етке 100 г су қосып, рұқсат етіледі. Су буланғаннан кейін шошқа майын, пиязды салады, қызанақты пісірілгенге дейін бұқтырады. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз. Қой еті 160, құйрық майы 30, пияз 40, қызанақ 40, шөптер, тұз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Говурлан ет (Қызанақпен қуырылған қой еті) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
