Эстрагон мен құрғақ шарап қосылған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 850 г, сары май - 70 г, ақ шарап - 100 г, жоғары концентрацияланған сорпа - 100 г, пияз - 40 г, сәбіз - 40 г, ақжелкен мен балдыркөк - 25 г, эстрагон - 40 г, ұнтақталған бұрыш 0,1 г Пияз, сәбіз, ақжелкен, балдыркөкті ұсақтап турап, майға ағызыңыз, сосын ақ шарапты құйып, шарапты бастапқы көлемінің 1/3 бөлігінде қайнатыңыз. Бұл қоспаны қызыл негізгі тұздықпен және жоғары концентрацияланған сорпамен біріктіріп, 25- 30 минут қайнатыңыз. Тұздықты тұзбен, ұнтақталған бұрышпен дәмдеңіз, ағызыңыз, эстрагон жапырақтарын қосыңыз және қайнатыңыз. Тұздық қуырылған етпен бірге беріледі: табиғи бұзау, шошқа еті, қой еті, филе, лангета, тауық еті, тауық еті және жұмыртқа тағамдарына арналған котлеттер.