Итальяндық тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 650 г, томат пюресі - 150 г, шампиньон саңырауқұлақтары - 100 г, ветчина - 60 г, пияз - 80 г, ішкі шошқа майы немесе еріген сары май - 50 г, құрғақ ақ шарап - 100 г, ақжелкен - 10 г, эстрагон - 10 г, бұрыш - 1 г Негізгі қызыл тұздыққа томат пюресін қосыңыз, майдалап туралған пиязды, майдалап туралған ветчина мен шампиньондарды қуырыңыз. Ақ шарапты құйып, 5-8 минут қайнатыңыз, майдалап туралған жасыл ақжелкен, эстрагон, тұз, бұрыш қосып, қайнатыңыз. Тұздық қуырылған ет, құс еті және аң етімен бірге беріледі.