Ветчина, каперс және шампиньон саңырауқұлақтары қосылған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 750 г, шошқа етінің ішкі майы - 40 г, май - 30 г, ветчина (Майсыз) - 100 г, пияз - 100 г, қышқыл - 50 г, каперс - 30 г, шампиньондар - 75 г, жүзім сірке суы - 75 г, ұнтақталған қара бұрыш - 0,1 г Ұсақ туралған құтқарылған пиязды кішкене текшелерге кесілген ветчинамен араластырыңыз (Майсыз) және 3-5 минут араластыра отырып қуырыңыз. Содан кейін майдалап туралған қышқылдарды, каперстерді қосып, сірке суын құйып, қайнатыңыз. Осыдан кейін қызыл негізгі тұздықты құйыңыз, туралған қайнатылған шампиньондарды салыңыз, тұздықты қайнатыңыз, тұз қосыңыз, араластырыңыз және маймен дәмдеңіз. Тұздық қоян, қоян, шошқа еті, қой етінен жасалған тағамдарға арналған.