Бұршақ шұжығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақ шұжығының сіңімділігінің сыры бұршақ ұнының қасиеттерін ыстыққа ұзақ әсер еткенде өзгертуде, ол үшін оны ет пен шошқа майымен қуырады. Бұршақ шұжығы екі тектен жасалады: ветчина және жүгері сиыр етінен, ал оның сорттары одан әрі екіге бөлінеді: бір сортта 32 жамандық бар. ет және 64 зол. бұршақ ұны, ал басқа сортта 40 зол. ет және 40 жамандық. ұн. Шұжықтың салмағы 1 фунт 24 зол., ал осы салмаққа дейін жетіспейтіндердің барлығы шошқа майымен толықтырылып, пергамент (көкөніс) қаптамаларына салынады. Қолданар алдында шұжықты 1/2 сағат қайнаған суға салып, өте құнарлы, хош иісті және дәмді пюре сорпасын алады, өйткені шошқа майы мен тұздан басқа шұжыққа дәмдеуіштер мен тамырлар қосылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұршақ шұжығы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz