Салбыраған даниялық жүгері сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ең жақсы сирлоинді салқын жерде 3 - 4 күн іліп қояды, ал түйіршіктелген қантпен күніне 4 - 5 рет ысқылайды. Қант толығымен сіңген кезде етті құрғағанша сүртіп, 1 фунт тұздың қайнатылған және салқындатылған ерітіндісіне салады, 6 зол. нитрат және 12 зол. ағылшын бұрышына. Етті осы тұзды ерітіндіде күн сайын 2 апта бойы айналдырады, содан кейін құрғағанша сүртіп, кенепке байлап, қонақ бөлмесінің төбесіне іліп қояды.