Майнцевтік ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Артқы жағындағы жаңа піскен шошқа етін 2 күн бойы суық суға салып, судан шығарып, ағызып жібереді, ваннаға салады, оған жеткілікті мөлшерде су құйылады, 2 1/2 фунт тұз, 1 фунт қант, 30 ас қасық қосылады. нитраттар және 5 ас қасық. каламус (Acorus calamus), соңғысы шүберекке оралып қойылады. Бұл тұзды ерітіндіде ветчина 3 апта бойы сақталады, содан кейін 4 - 6 апта түтіннің түтінінде ысталады, түтін салқын болатындай етіп жоғары іліп қойылады. Содан кейін темекі шегу аршамен аяқталады және ветчина еленген күлге көміліп, оны тұтынғанға дейін сақтайды.