Майнцевтік ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Артқы жағындағы жаңа піскен шошқа етін 2 күн бойы суық суға салып, судан шығарып, ағызып жібереді, ваннаға салады, оған жеткілікті мөлшерде су құйылады, 2 1/2 фунт тұз, 1 фунт қант, 30 ас қасық қосылады. нитраттар және 5 ас қасық. каламус (Acorus calamus), соңғысы шүберекке оралып қойылады. Бұл тұзды ерітіндіде ветчина 3 апта бойы сақталады, содан кейін 4 - 6 апта түтіннің түтінінде ысталады, түтін салқын болатындай етіп жоғары іліп қойылады. Содан кейін темекі шегу аршамен аяқталады және ветчина еленген күлге көміліп, оны тұтынғанға дейін сақтайды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Майнцевтік ветчина пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz