Американдық стильдегі жүгері сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бірінші әдіс 1 фунт сиыр еті кесектерге кесіліп, 2 фунт тұз, 6 ас қасық құйылады. нитраттар, 6 ас қасық. қант, 2 зол. бұрыш және 3 зол. аршаның ұсақталған жидектері. Сосын 2 жамандықтан. даршын, 2 жамандық. қалампыр, 2 жамандық. жұлдызды анис және 2 зұлымдық. ішек қайнатпасы дайындалады, оған салқындаған кезде сиыр етін 4 аптаға салып, салқын жерде қалдырады. Екінші әдіс 15 фунт ет 1 фунт қант, 1/2 фунт тұз және 4 қасық қоспасымен сүртіледі. селитралар. 5 күннен кейін сиыр еті қайтадан қанттың 1 бөлігі мен нитраттың 1 бөлігінің қоспасымен сүртіледі, 7 күннен кейін ет қайтадан сүртіледі және қант пен тұздың тең мөлшеріне себіледі, 7 күннен кейін бұл операция қайталанады, ақырында, 7 күннен кейін қайтадан қайнатылған сірне етке құйылады. ет сіңіре алады. Осының бәрімен бірге мяса шырын ағып кетпеуін қадағалау керек. Бұл жүгері сиыр еті өте нәзік, дәмді, сіңімді және ерекше дәмге ие.