Салбыраған жүгері сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті 32 бөлік тұз бен 2 бөлік селитраның қоспасымен сүртіледі, ет бөліктері бір-біріне тығыз және бірінің үстіне бірі қойылады және бұл апта сайын 1 рет қайталанады, бұл 4 апта бойы жасалады. Осыдан кейін етті кептіру үшін кебекке құйып, кептіру үшін жылы жерге іліп қояды. Бір айдан кейін жүгері сиыр етін салбыраған ретінде пайдалануға болады. Ол ұзақ уақыт бойы бұзылмай сақталады, көгермейді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Салбыраған жүгері сиыр еті пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz