Саңырауқұлақтарға арналған гетман тұшпаралары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1,5 фунт (900 г) сиыр етін, 3,5 фунт (1,4 кг) шошқа етін ұсақтаңыз, араластырыңыз. Басқа кастрюльге 2 жұмыртқа, 1 қасық крекер, 1 стакан сүт, 1 қасық қаймақ, 1 қасық май, 1 шай араластырыңыз. қасық тұз, 1 үгітілген пияз, 6 түйір қара бұрыш (Немесе ұнтақ), 10 пісірілген картоп және 1 ұсақталған майшабақ. Бұл тартылған етке ет қосып, қайтадан араластырыңыз. Содан кейін үлкен тұшпара жасап, ұнға орап, қайнаған суға 15 минут қайнатыңыз. тұз, 10 түйір бұрыш, лавр жапырағы, 2-3 түйір кардамон, 1 пияз қосылған. Сорпаны дайындаңыз: 1 қасық сары майды 1 қасық ұнмен сүртіңіз, тұшпара сорпасының көлемінің 3/4 бөлігін, 1/2 қасық қант, 2 қасық қосыңыз. сірке суы, 1 қасық қаймақ, тұз және тұшпара қайтадан осы сорпада қайнатылады. Содан кейін 1 фунт жаңа саңырауқұлақтарды (саңырауқұлақтар, саңырауқұлақтар, саңырауқұлақтар) қуырады, оларды тұшпара мен тұздық сорпасымен араластырады.