мяса жасалған рулет немесе ширатпалар.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Мереке күндері: ғибадатханалық мерекелерде, үйлену тойларында, Мәсіхтің туған күнінде, Пасхада бұқтырылған бұралулар жасалды. Кеудеден немесе қалың шетінен 2-3 фунт ет алыңыз, жұқа табақтарға кесіңіз. Қағу. Содан кейін фаршты дайындаңыз: қарақұмық ботқасы, 2-3 қайнатылған жұмыртқа, 100 г қайнатылған порчини саңырауқұлағы, 1 ақ бөлке, 1 қасық май, 1/3 кесе қаймақ, тұз, бұрыш және 1/3 кесе құйыңыз. сорпа. Фаршты ет қабаттарына салады, орамға орайды, жіптермен байлайды. Табаға қатар-қатар салып, үстіне сары май құйып, 5-6 түйір қара бұрыш, 3-4 жапырақ лавр қосып, сорпаның үстіне құяды. Пеште сөндіреді. Содан кейін ақ тұздық (сары май, қаймақ, ұн) дайындалады және үстіне құйылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить мяса жасалған рулет немесе ширатпалар. пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz