Салмасы бар шортан.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4-5 фунт шортан алыңыз, бүкіл теріні алып тастаңыз. Шортан етінен фаршты 1 бөлке, 2 қасық май, 3 жұмыртқа, 1 қасық қаймақпен пісіріп, бұрыш, тұз, пияз салып, бір қасық майға қуырамыз. Содан кейін шортанның терісін толтырып, майлыққа байлап, жіптермен байлап, тамырлары мен дәмдеуіштерімен жауып, бастары мен сүйектерінің құлағына құйыңыз. Баяу отта 1 сағат пісіріңіз. Майлықты алыңыз, шортанды табаққа салыңыз да, үстіне тұздық құйыңыз (2 қасық май, 1 пияз, 1 қасық ұн, 1 қасық майға қуырылған, қалың көксерке сорпасымен сұйылтылған, қайнатылған).