Маринадталған лин
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балықшылар мен гурмандар тенч, лосось, шортан, иде, жыланбалық, ақ және қызыл балықтардан қандай дәмді тағамдар дайындауға болатындығын біледі. 3 фунт (1,2 кг) балшықты ішкі бөліктерден, қабыршақтардан тазартады, ұзынынан кеседі, жотасын алып тастайды, басын кесіп, балықты 150-200 г бөліктерге кеседі.Майдалап туралған пиязды 2-3 ас қасық майға қуырып, балық кесектерін мыс табаққа салыңыз. және салқындатқыш пешке немесе пешке салыңыз (Температура + 100 - 120 С). Осыдан кейін, балық қуырылған майға дәмдеуіштермен қайнатылған 1/2 кесе сірке суын құйыңыз. Онымен балықты құйыңыз, жүкті салыңыз. Маринадталған бальзамды суық жерде 6 аптаға дейін сақтауға болады.