Кесек етіп пісірілген бекіре
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г балық үшін - 1 ас қасық. қаймақ пен май қасық. Дайындалған, шеміршек пен сүйек қабыршақтарынан тазартылған балықты тұздап, бұрыш себіңіз, табаға салыңыз, үстіне қаймақ жағып, май тамызыңыз, табаның түбіне 1/2 кесе су құйыңыз да, пешке салыңыз. 25-30 минут, пісіру кезінде босатылған шырынмен бірнеше рет құйыңыз. Қызмет көрсете отырып, балықты көлденеңінен кесектерге бөліп, қыздырылған табаққа салыңыз да, електен өткізілген шырынмен құйыңыз. Үстіне май қосылған (немесе қуырылған) қайнатылған картопты, сондай-ақ жасыл салатты, көкөніс салатын, қиярды немесе лимон тілімдерін салыңыз. Сондай-ақ, каперс қосылған майонез соусына қызмет етуге болады.