Жұмыртқа майы соусы қосылған крабдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 1 банка (225 г) краб үшін - 600 г картоп, 0,5 кесе ақ шарап, 3/4 кесе жұмыртқа майы соусы.
Сипаттамасы Шаяндарды шырынмен бірге кастрюльге салыңыз, үстіне ақ шарап құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және 5 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсету уақытына қарай шаяндарды қыздырылған дөңгелек ыдыстың ортасына қойыңыз, тұзды суға қайнатылған картопты шаяндардың айналасына салыңыз, қабығын аршып, екіге бөліңіз. Алынған шырынмен шаяндарды құйыңыз, жұмыртқа мен май тұздығына бөлек қызмет етіңіз. Тағамды ақжелкен бұтақтарымен безендіріңіз. Шаяндарға аздап тұздалған қияр немесе жасыл салат беруге болады.