Тұтас кесек етіп пісірілген бекіре
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Шеміршек пен сүйек тақталарынан тазартылған дайындалған балықты тұздап, бұрыш себіңіз, табаға салыңыз, үстіне қаймақ жағып, май тамызыңыз, табаның түбіне 1/2 кесе су құйыңыз да, пешке 25-30 минут қойыңыз. , пісіру кезінде босатылған шырынмен бірнеше рет құйыңыз.
Сипаттамасы Қызмет көрсетер алдында балықты көлденеңінен кесектерге бөліп, қыздырылған табаққа салыңыз да, електен өткізілген шырынмен құйыңыз. Балықтың үстіне ақжелкен бұтақтарымен безендіріңіз. Гарнирге сары май қосылған қайнатылған немесе қуырылған картопты, сондай-ақ жасыл салатты, көкөніс салатын, қиярды немесе лимон тілімдерін беруге болады. 500 г балық, әрқайсысы 1 ас қасық. қаймақ пен май қасық.