Маседуан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2-ші әдіс Қызанақтарды жұқа тілімдерге кесіңіз, оларды ыдыстың түбіне қойыңыз, үстіне қатты пісірілген жұмыртқаның тілімдерін және аршылған асшаяндардың қабатын жайыңыз. Майонезді үстіне құйыңыз.
Сипаттамасы Бұл әр түрлі көкөністер мен еттердің қоспасы, декоративті түрде орналастырылған және Винегрет тұздығымен, Майонезбен дәмделген. суға қайнатылған және текшелерге кесілген картопты пирамида тәрізді ыдыстың түбіне салудың 1 әдісі. Қызылшаның әр шеңберіне кішкене тартылған ет салып, айналасына қызылша салатын салыңыз. Тұздықпен дәмдеңіз. 3 әдіс Суға пісірілген көкөністерді, сәбізді, бұршақты, картопты кішкене текшелерге кесіңіз. Оларды пирамидаға табаққа салыңыз да, олардың үстіңгі жағын кесіп тастағаннан кейін, пісірілген жұмыртқалардың айналасына қойыңыз. Майонезбен бірге қызмет етіңіз.