Сәбіз қосылған тауық етінің салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықтың аяқтарын (целлюлозасы шамамен 200 г болуы керек) май қабаттары мен терісі жоқ етіп дайындаңыз, дайын болғанға дейін тұзды суға қайнатыңыз, пісірген кезде 2 сәбіз және лавр жапырағын қосыңыз. Дайын етті салқындатыңыз, кішкене текшелерге кесіңіз. Тұмшапеште фольгаға оралған 2 кішкене қызылша мен 2 бірдей картопты пісіріңіз, салқындатыңыз, қабығын аршып, ет сияқты тураңыз. Қайнатылған сәбізді және 2 кішкене маринадталған қиярды кішкене текшелерге кесіңіз (туралған картоп, сәбіз және қызылша әрқайсысында кемінде 1 кесе болуы керек). Барлық өнімдерді араластырыңыз, дәміне қарай 1 стакан майонез, бұрыш және тұз қосып дәмдеңіз, екі шанышқымен ақырын араластырыңыз. Салатты жақсы салқындатылған түрде ұсыныңыз.