Бу стерлеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер стерлет филесі 1 кг, ақжелкен 1 тамыр, сәбіз 1, пияз 1, ақ шарап 1 стакан, сорпа немесе су 1/2 кесе, дәміне қарай тұз, гарнирге арналған картоп, аскөк немесе ақжелкен шөптер шоғыры.
Сипаттамасы Стерлеттің филесін терісін төмен қаратып, балық ыдысының сөресіне қойыңыз, ақ шарап құйыңыз, 1/2 кесе су немесе сорпа құйыңыз, кездейсоқ туралған пиязды, сәбізді, ақжелкенді, тұзды салып, қақпақтың астына жіберіңіз. баяу отта. Дайын балықты табаққа салыңыз. Пісірілген картопты айналасына қойып, барлығын балық қайнатылған тұздықпен құйыңыз. Үстіне аскөк немесе ақжелкен шөптерін себіңіз. Стерлетті көксерке, форель, треска, теңіз басы, хек және т.б. алмастыруға болады.