Сатзебели тұздығы қосылған көкөністер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп 150 немесе ақ қырыққабат 150, немесе гүлді қырыққабат 150, немесе спаржа 170, немесе рутабага 150, немесе қызыл бұршақ 70, немесе қызылша 150, немесе шпинат 300, және қызылша шыңдары 160, немесе жасыл бұршақ 170, немесе асқабақ 210, сатсебели тұздығы 50, ақжелкен.
Сипаттамасы Пісірілген және салқындатылған картоп пен көкөністер тілімдерге, қайнатылған асқабақ текшелерге кесіледі. Шпинат немесе қызылша жапырақтары шамамен туралып, қайнатылады. Салқындатылған көкөністер мен картопты салат ыдысына салып, үстіне сатсебели соусын құйып, үстіне ақжелкен немесе көк пияз себеді.