Сатзебели тұздығы қосылған көкөністер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Картоп 150 немесе ақ қырыққабат 150
немесе гүлді қырыққабат 150
немесе спаржа 170
немесе рутабага 150
немесе қызыл бұршақ 70
немесе қызылша 150
немесе шпинат 300
және қызылша шыңдары 160
немесе жасыл бұршақ 170
немесе асқабақ 210
сатсебели тұздығы 50
ақжелкен.
немесе гүлді қырыққабат 150
немесе спаржа 170
немесе рутабага 150
немесе қызыл бұршақ 70
немесе қызылша 150
немесе шпинат 300
және қызылша шыңдары 160
немесе жасыл бұршақ 170
немесе асқабақ 210
сатсебели тұздығы 50
ақжелкен.
Сипаттамасы Пісірілген және салқындатылған картоп пен көкөністер тілімдерге, қайнатылған асқабақ текшелерге кесіледі. Шпинат немесе қызылша жапырақтары шамамен туралып, қайнатылады. Салқындатылған көкөністер мен картопты салат ыдысына салып, үстіне сатсебели соусын құйып, үстіне ақжелкен немесе көк пияз себеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сатзебели тұздығы қосылған көкөністер пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Картоп 150 немесе ақ қырыққабат 150, немесе гүлді қырыққабат 150, немесе спаржа 170, немесе рутабага 150, немесе қызыл бұршақ 70, немесе қызылша 150, немесе шпинат 300, және қызылша шыңдары 160, немесе жасыл бұршақ 170, немесе асқабақ 210, сатсебели тұздығы 50, ақжелкен.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz