Қуыру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 215 немесе шошқа еті 170, пияз 150, томат пюресі 20 немесе "Оңтүстік" соусы 5, еріген сары май 15, гарнир 150, тұз.
Сипаттамасы Етті салмағы 10-15 г кесектерге бөліп, маймен қыздырылған табаға салып, дайын болғанға дейін қуырады. Содан кейін майдалап туралған пияз, қызанақ пюресі немесе "Оңтүстік" тұздығы қосылады, тұздалады және қайнатылады. Қуыруға бір табада, гарнирмен немесе онсыз беріледі. Картоппен және қайнатылған немесе бұқтырылған көкөністермен, ұсақталған жармалармен, тұздықпен дәмделген бұршақтармен, сары май қосылған макаронмен безендірілген.