Үй стиліндегі табада қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қой еті 220, сары май 30, ет шырыны немесе сорпа 50, картоп 150, жасыл бұршақ 60, қара бұрыш, лавр, тұз.
Сипаттамасы Артқы аяғынан, иығынан немесе арқасынан ет дәміне қарай тұздалады, маймен майланады, табаға салынады, қара бұрыш себіледі, лавр жапырағы мен аздап шырын немесе сорпа қосылады, пешке қойылады. Жұмсақтыққа дейін сақталады, мезгіл-мезгіл шырынмен суарылады. Ет шырындарының астында қуырылған картоп пен жасыл бұршақпен бірге беріледі.