Үй стиліндегі табада қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 220
сары май 30
ет шырыны немесе сорпа 50
картоп 150
жасыл бұршақ 60
қара бұрыш
лавр
тұз.
сары май 30
ет шырыны немесе сорпа 50
картоп 150
жасыл бұршақ 60
қара бұрыш
лавр
тұз.
Сипаттамасы Артқы аяғынан, иығынан немесе арқасынан ет дәміне қарай тұздалады, маймен майланады, табаға салынады, қара бұрыш себіледі, лавр жапырағы мен аздап шырын немесе сорпа қосылады, пешке қойылады. Жұмсақтыққа дейін сақталады, мезгіл-мезгіл шырынмен суарылады. Ет шырындарының астында қуырылған картоп пен жасыл бұршақпен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Үй стиліндегі табада қой еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 220, сары май 30, ет шырыны немесе сорпа 50, картоп 150, жасыл бұршақ 60, қара бұрыш, лавр, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz