Бұзау етінен қуырылған ет - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет (ветчина) - 1 кг, май (немесе өсімдік) майы - 100 г, ет сорпасы - 250 мл, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті пленкалардан тұтас бөлікке аршып, жуып, кептіріп, тұздап, май жағын жоғары қаратып пісірме табаққа салып, үстіне еріген сары майды құйып, пешке салыңыз. Ет барлық жағынан қызарған кезде, отты азайтыңыз, ет сорпасын пісіру парағына құйыңыз және етті екі сағат бойы қуырыңыз, мезгіл -мезгіл науаның шырынын құйыңыз. Дайын етті бөліктерге бөліп, қуырылған картоптың немесе сары май қосылған көкөністердің гарнирімен бірге беріңіз.