Бау-бақша стиліндегі қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ет 200, сары май 30, картоп 150, сәбіз 80, жасыл бұршақ 60, гүлді қырыққабат 60, ұнтақталған қара бұрыш 0,2, тұз.
Сипаттамасы Белді кесіп, қабығын аршып, дәміне қарай тұздап, қара бұрыш сеуіп, май құйылған қазанға салып, пештің барлық жағынан қызартып, мезгіл-мезгіл аздап сорпа қосып, еттің үстіне құйып, кептіреді. және алтын түске ие болады. Етті жұмсақтыққа жеткізгеннен кейін, оны шығарып, табаққа салып, майға қуырылған картоп, қайнатылған сәбіз, жасыл бұршақ және гүлді қырыққабатпен безендіріңіз. Ет пісірілген шырынмен құйылады.