Карлсбад орамы (Бұзау етінен жасалған қуырылған ет. Тартылған етпен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 200, шошқа майы (бекон) 20, ысталған ет немесе ветчина 20, сары май 15, тұздалған қияр 30, жұмыртқа 1 дана., ұн 5, тұз.
Сипаттамасы Бұзау етінің етін ұрып-соғып, үлкен кесек алатындай етіп кеседі, ұрып-соғады, тұздайды, бекон майының, пісірілген ысталған ет пен ветчинаның жұқа тілімдерімен жабады, маймен қуырылған ұрылған жұмыртқалармен майлайды (Бұрын салқындатылған), үстіне майдалап туралған қиярмен себіңіз. . Содан кейін етті домалатады, ұшуды жіппен байлайды, екі жағынан ыстық табада қуырады және суға құяды, мезгіл-мезгіл ет шырынын құйып, пеште 1-1,5 сағат қуырады. Қуыру кезінде пайда болған шырын ұнмен дәмделеді. Пісірілген немесе қуырылған картоп, күріш, бұқтырылған көкөністер, салатпен бірге беріледі.