Карлсбад орамы (Бұзау етінен жасалған қуырылған ет. Тартылған етпен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бұзау еті 200
шошқа майы (бекон) 20
ысталған ет немесе ветчина 20
сары май 15
тұздалған қияр 30
жұмыртқа 1 дана.
ұн 5
тұз.
шошқа майы (бекон) 20
ысталған ет немесе ветчина 20
сары май 15
тұздалған қияр 30
жұмыртқа 1 дана.
ұн 5
тұз.
Сипаттамасы Бұзау етінің етін ұрып-соғып, үлкен кесек алатындай етіп кеседі, ұрып-соғады, тұздайды, бекон майының, пісірілген ысталған ет пен ветчинаның жұқа тілімдерімен жабады, маймен қуырылған ұрылған жұмыртқалармен майлайды (Бұрын салқындатылған), үстіне майдалап туралған қиярмен себіңіз. . Содан кейін етті домалатады, ұшуды жіппен байлайды, екі жағынан ыстық табада қуырады және суға құяды, мезгіл-мезгіл ет шырынын құйып, пеште 1-1,5 сағат қуырады. Қуыру кезінде пайда болған шырын ұнмен дәмделеді. Пісірілген немесе қуырылған картоп, күріш, бұқтырылған көкөністер, салатпен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Карлсбад орамы (Бұзау етінен жасалған қуырылған ет. Тартылған етпен) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бұзау еті 200, шошқа майы (бекон) 20, ысталған ет немесе ветчина 20, сары май 15, тұздалған қияр 30, жұмыртқа 1 дана., ұн 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



