Неміс тіліндегі эскалоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті (филе) 100, ішкі май 50, май 20, жұмыртқа 1 дана., пияз 15, ұн 5, қызыл тұздық 50, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Шошқа еті (Филе) ішкі маймен бірге ұсақ торлы ет тартқыштан өткізіледі. Пиязды сары түске дейін өткізеді, жұмыртқаны ұрып, сирек жұмыртқаны қуырады. Салқындатылған жұмыртқа тартылған етпен иленеді, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосылады, біртекті масса алынғанша, дөңгелек эскалоптар бір порцияға екіден пішінделеді, ұнға пісіріледі және қызарғанша баяу отта қуырылады. Қуырылған картоп пен қызыл тұздықпен бірге беріледі.