Саңырауқұлақ қосылған қызанақтан жасалған миш-маш (неміс рецепті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған саңырауқұлақтарды (250 г) үлкенірек тілімдерге бөліп, сары майға (30 г) қайнатыңыз. Майдалап туралған пиязды (1 бас) қосып, ұн себіңіз (1 ас қасық қасық). Саңырауқұлақтарды жұмсақ болғанша қайнатыңыз, туралған қызанақты (0,5 кг) және дәміне қарай тұз қосыңыз. Томат шырыны толығымен буланғанша қайнатыңыз. Дайын тағамды туралған шөптермен және ұнтақталған қара бұрышпен себіңіз де, бөліктерге бөліңіз. Әр порцияға 2 жұмыртқадан қуырылған жұмыртқаны қосыңыз. Нан тосттарымен бірге қызмет етіңіз.