Монастырлық стильдегі көгершіндер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы көгершіндердің 2 ұшасы, 5 - 6 ас қасық май, 300 г ұсақ пияз бастары, 300 г саңырауқұлақтар, 2 ас қасық май, тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Көгершіндердің ұшаларын қайнатыңыз және шайыңыз. Сырты мен ішін тұздап, қара бұрыш себіңіз. Таяз табаға салыңыз да, қызарғанша қызарғанша майға қуырыңыз. Содан кейін тазартылған пияз бастарын қосып, қуырыңыз. Майда майдалап туралған саңырауқұлақтарды бөлек қуырып, көгершіндері бар кастрюльге қосыңыз. 1 стакан ыстық су құйып, қақпағын мықтап жауып, баяу отта қайнатыңыз. Көгершіндерді ұзындығы бойынша 2 бөлікке кесіңіз. Сары маймен дәмделген күрішпен ыстық күйінде ұсыныңыз.