Саңырауқұлақ кәуабы қуыруға арналған табада
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Екінші әдіс Жас саңырауқұлақтардың қақпақтарын суда жуады, 10-15 минут қайнатады және кептіреді. Содан кейін грис шошқа майы мен пияздың шырындарымен кезектесіп, жіңішке таяқшаларға байланады, бәрін табада қуырады, пісіру аяқталғанға дейін олар туралған, бұрышталған. Үстелге маринадталған қызанақ гарнирі бар таяқшаларда беріледі. 500 г жаңа саңырауқұлақтар, 200 г шошқа майы, 3 дана пияз, 2 ас қасық. томат пюресі қасықтары, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Бірінші әдіс бойынша Дайындалған жас болетусты 10-15 минут қайнаған суға салып, сосын алып тастап, дуршлагқа салып, жұқа ағаш таяқшаларға (олардың ұзындығы табаның диаметріне байланысты) салып, саңырауқұлақтарды кезектестіріп қояды. туралған пияз және шошқа майының тілімдері. Шашлыктарды табаға қуырыңыз, дайын болғанға дейін бірнеше минут бұрын оған томат пюресі, бұрыш, тұз қосыңыз. 300 г саңырауқұлақтар, 2 бас пияз, 100 г шошқа майы, 2 ас қасық. томат пюресі қасықтары, бұрыш, тұз.