Португал тілінде қуырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 0,5 кг шошқа еті, 200 г шошқа бауыры, 2 стақан шарап, бірнеше түйір сарымсақ, 2 қасық шошқа майы, 3 қасық шошқа қаны, 1 бас пияз, 1 ұсақ туралған ыстық бұрыш, бір уыс туралған көк, бірнеше түйір қалампыр, бірнеше түйір қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: португалша) Кәстрөлге белден 0,5 кг шошқа еті мен 200 г шошқа бауырын салып, 2 стакан шарап құйыңыз, бірнеше түйір сарымсақ, 1 бас ірі туралған пияз, бірнеше түйір қара бұрыш, бір уыс қосыңыз. майдалап туралған жасыл ақжелкен, 1 ұсақ туралған ащы бұрыш, бірнеше түйір қалампыр және 3 сағатқа қалдырыңыз, кейде кастрюльді шайқаңыз. Шығарыңыз және жақсылап ағызыңыз. 2 қасық шошқа майын ерітіп, оған етті қуырыңыз (шамамен 40 минут), содан кейін бауырды тез қуырыңыз. Қайтадан маринадқа ауыстырыңыз және баяу отта біраз уақыт пісіріңіз. Тұздықты тұздап, оған 3 ас қасық шошқа қанын қосыңыз (егер бар болса).