Шараптағы шошқа еті (португал тілінде)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кәстрөлге белден 500 г шошқа еті мен 200 г шошқа бауырын салып, 2 стакан шарап құйыңыз, бірнеше түйір сарымсақ, ірі туралған пияздың басы, бірнеше қара бұрыш, бір уыс жасыл қосыңыз. ақжелкен, майдалап туралған ащы бұрыш, қалампыр және кейде шайқап, 3 сағатқа қалдырыңыз. Шығарыңыз және ағызыңыз. 2 ас қасық ерітіңіз. шошқа майын құйып, оған шамамен 40 минут ет қуырыңыз, содан кейін бауырды тез қуырыңыз (егер сіз оны ұзақ уақыт қуырсаңыз, ол резеңкеге айналады). Барлығын тұздыққа, тұзға жіберіңіз және баяу отта пісіріңіз