Каварма-шошқа етінен жасалған кебаб (болгар тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Майы аз шошқа етін ұсақтап турап, шошқа майына қуырып, табаға салыңыз. Қалған майға майдалап туралған көк пиязды қуырып, тұздап, ұнтақталған қызыл және қара бұрыш қосып, аздап су, аздап құрғақ шарап құйып, етті қайтадан салып, сұйықтық буланғанша баяу отта пісіріңіз. Каварма-кебабты майдалап туралған пияз және ақжелкенмен бірге ұсыныңыз, көп емес ащы бұрыш қосып, қуырылған картоппен немесе пісірілген күрішпен безендіріңіз. Шошқа еті - 2500 г, шошқа майы - 200 г, жасыл пияз - 150 г, су - 150 г, құрғақ ақ шарап - 200 г, ұнтақталған қара және қызыл бұрыш, тұз.