Венгриялық гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алыңыз: 1 кг сиыр еті, 100 г еріген шошқа майы, 250 г пияз, сарымсақ қалампыры, 150 г қызыл болгар бұрышы, 150 г қызанақ, ұнтақталған қызыл бұрыш, аздап ұн, 1 стакан қаймақ. Пиязды майдалап турап, мөлдір болғанша майға қуырыңыз. Ұнтақталған қызыл бұрышты қосып, аздап су құйыңыз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Сиыр етін текшелерге бөліп, ыстық тұздыққа салыңыз. Тұз себіңіз және баяу отта қақпақпен қайнатыңыз, мезгіл-мезгіл аздап су құйыңыз. Ет дерлік жұмсақ болған кезде, терісі жоқ қызанақ пен тұқымдардан тазартылған қызыл болгар бұрышын қосыңыз. Барлық компоненттер жұмсақ болған кезде ұнмен араластырылған қаймақты гуляшқа салыңыз.