Панджаби стиліндегі шпинат қосылған қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қой еті 150, шпинат 200, йогурт 15, өсімдік майы 20, пияз 50, куркума 1, кориандр 2, имбирь 2, ұнтақталған қызыл бұрыш 1, зире 0,5, қыша дәндері 2, тұз.
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды қатты қыздырылған өсімдік майына қуырады, куркума қосып, баяу отта 3-4 минут қайнатады. Етті салып, аздап су құйып, қақпақпен 1 сағат қайнатыңыз. Содан кейін майдалап туралған жаңа шпинат, имбирь, зире, қыша дәндері, йогурт, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз қосылады, бәрі жақсылап араластырылады және қақпақпен тағы 15-20 минут қайнатылады, кастрюльді мезгіл -мезгіл шайқайды және қажет болған жағдайда су қосады. . Ыдыс қалың, жұмсақ болуы керек. Ұнтақталған күріш қозымен бірге беріледі.